Kohëmatësi i Numërimit Online

Dite

Orë

Minuta

Sekonda

Çfarë është një Numërim?

Një numërim është një sekuencë e numërimit prapa në një kohë të shfaqjes së një ngjarje specifike. Ju mund të mësoni se sa kohë mbetet për diçka, si për ditëlindjen tuaj ose vitin e ri me një numërim.

Çfarë është Kohëmatësi i Numërimit?

Kohëmatësi i Numërimit është një mjet online i lehtë për t’u përdorur që ju lejon të krijoni një orë numërimi që tregon se sa kohë mbetet midis kohës së zgjedhjes suaj dhe tani, në një ditë, orë, minutë dhe sekondë.

Si të Përdorni Kohëmatësin e Numërimit?

Së pari, zgjedhni datën dhe kohën nga inputi i mësipërm për të zgjedhur kohën e saktë që dëshironi të krijoni një orë numërimi. Pas kësaj, klikoni në butonin "Fillo" për të filluar kohëmatësin. Kur numërimi të ketë mbaruar, do të tingëllojë një alarm për t'ju njoftuar.

Si Mund të Shtoj një Orë Numërimi në Webfaqen Time?

Klikoni në ikonën ngjitur me ikonën e hënës në këndin e sipërm të majtë të kësaj faqe. Pastaj zgjedhni vitin, muajin, ditën, orën, minutën dhe sekondin për të bërë një kohëmatës të numërimit. Më në fund, kopjoni kodin e ngulitur dhe më pas integrojeni atë në webfaqen tuaj.